Задържаха 30-годишен мъж за кражба от шкафче във фитнес в „Тракия“

Извършители на кражба от железопътната инфраструктура са разкрити след кратко разследване на криминалисти от Пето РУ. Вчера работата започнала по сигнал на тел. 112, че от трасето в района на жп гарата в село Крумово противозаконно са отнети четири трансформаторни кутии. Още същия ден активните действия дали положителен резултат и последвал арест на двама асеновградчани с регистрации в полицията. Работата по документиране на досъдебното производство продължава под наблюдение на районната прокуратура. Криминално проявен и осъждан мъж бе задържан за поредна кражба. Снощи в Пето РУ помощ потърсил клиент на фитнес център в жк „Тракия“, след като установил, че ползваното от него шкафче е отворено и липсва портфейлът му с пари, банкови карти и лични документи. След предприетите бързи оперативни и издирвателни действия по „горещи следи“, в полицейския арест бил отведен извършителят – 30-годишен жител на пловдивско село. Мъжът е с богато криминално досие. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, наркотици

Извършители на кражба от железопътната инфраструктура са разкрити след кратко разследване на криминалисти от Пето РУ. Вчера работата започнала по сигнал на тел. 112, че от трасето в района на жп гарата в село Крумово противозаконно са отнети четири трансформаторни кутии. Още същия ден активните действия дали положителен резултат и последвал арест на двама асеновградчани с регистрации в полицията. Работата по документиране на досъдебното производство продължава под наблюдение на районната прокуратура.

Криминално проявен и осъждан мъж бе задържан за поредна кражба. Снощи в Пето РУ помощ потърсил клиент на фитнес център в жк „Тракия“, след като установил, че ползваното от него шкафче е отворено и липсва портфейлът му с пари, банкови карти и лични документи. След предприетите бързи оперативни и издирвателни действия по „горещи следи“, в полицейския арест бил отведен извършителят – 30-годишен жител на пловдивско село. Мъжът е с богато криминално досие. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини