За шествието по случай 24 май спират движението на автомобили по пловдивски улици

За да се осигури безопасното преминаване на участниците в празничното шествие по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, на 24 май (сряда) от 08:30 до 10:30 часа ще бъде спряно движението на пътни превозни средства по ул. „Хан Кубрат“ и ул. „Четвърти януари“ – от бул. „Шести септември“ до бул. „Марица-юг“. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Шествието ще тръгне от площад „11 май“ пред Хуманитарната гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ и ще премине по ул. „Хан Кубрат“, подлеза на аптека „Марица“, ул. „Райко Даскалов“, площад „Римски стадион“ и ул. „Княз Александър І“ – до площад „Стефан Стамболов“. Празничната програма, посветена на 24 май, е публикувана в сайта на общината.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Паметник на Кирил и Методии в Пловдив - 24 май

За да се осигури безопасното преминаване на участниците в празничното шествие по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, на 24 май (сряда) от 08:30 до 10:30 часа ще бъде спряно движението на пътни превозни средства по ул. „Хан Кубрат“ и ул. „Четвърти януари“ – от бул. „Шести септември“ до бул. „Марица-юг“. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Шествието ще тръгне от площад „11 май“ пред Хуманитарната гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ и ще премине по ул. „Хан Кубрат“, подлеза на аптека „Марица“, ул. „Райко Даскалов“, площад „Римски стадион“ и ул. „Княз Александър І“ – до площад „Стефан Стамболов“.

Празничната програма, посветена на 24 май, е публикувана в сайта на общината.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини