Възможни са затруднения в движението в Пловдив и региона заради рокерско шествие

Затруднения в движението в Пловдив и региона се очакват днес заради традиционното рокерско шествие за Първа пролет. Възможно е поетапно да бъде забранено преминаването на моторни превозни средства по маршрута на мотористите от ул. „Дилянка“ към Бачковския манастир. След началния час на потегляне – 12 ч., временните ограничения и промени в организацията на движението в Пловдив ще са по бул. ”България”, бул. ”Цар Борис ІІІ Обединител”, ул. ”Найчо Цанов” и  Асеновградско шосе. През деня са възможни и затруднения по направлението Пловдив – Асеновград – Бачково и в района на Бачковския манастир. Полицията призовава шофьорите да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи, за да не се допускат повече затруднения на трафика по посочените маршрути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Мотоклубове с шествие в Пловдив

Затруднения в движението в Пловдив и региона се очакват днес заради традиционното рокерско шествие за Първа пролет.

Възможно е поетапно да бъде забранено преминаването на моторни превозни средства по маршрута на мотористите от ул. „Дилянка“ към Бачковския манастир.

След началния час на потегляне – 12 ч., временните ограничения и промени в организацията на движението в Пловдив ще са по бул. ”България”, бул. ”Цар Борис ІІІ Обединител”, ул. ”Найчо Цанов” и  Асеновградско шосе.

През деня са възможни и затруднения по направлението Пловдив – Асеновград – Бачково и в района на Бачковския манастир.

Полицията призовава шофьорите да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи, за да не се допускат повече затруднения на трафика по посочените маршрути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини