ВВС към пловдивчани: Не светете с лазери по прелитащите самолети и вертолети

Използването на лазерни светлини, насочени към прелитащи летателни апарати в етапа на кацането, е опасно и застрашава безопасността на полетите. Уведомяваме и молим жителите на град Пловдив и околните населени места да не насочват светещи лазерни устройства към прелитащи самолети и вертолети в етапа на снижение за заход за кацане на летище Пловдив! Светлините на преносимите лазерни устройства може сериозно да увредят зрението на пилотите или да предизвикат временна слепота, която да застраши безопасността на полетите. Много благодарим за проявеното разбиране!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Лазер

Използването на лазерни светлини, насочени към прелитащи летателни апарати в етапа на кацането, е опасно и застрашава безопасността на полетите.

Уведомяваме и молим жителите на град Пловдив и околните населени места да не насочват светещи лазерни устройства към прелитащи самолети и вертолети в етапа на снижение за заход за кацане на летище Пловдив!

Светлините на преносимите лазерни устройства може сериозно да увредят зрението на пилотите или да предизвикат временна слепота, която да застраши безопасността на полетите.

Много благодарим за проявеното разбиране!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини