Временна организация по безопасност на движението се въвежда по част от бул. „Дунав“

Временна организация по безопасност на движението се въвежда по част от бул. „Дунав“ заради строително-монтажни работи по изпълнението на големия воден проект на Пловдив. Северното пътно платно в отсечката между улиците „Васил Левски“ и „Победа“ се затваря за периода от 9 януари до 3 юни, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Очаква се движението в участъка да бъде спряно около 10:00 часа в понеделник. Пътни знаци и указателни табели предупреждават шофьорите за временната организация. Като алтернативен маршрут за автомобилите се препоръчва бул. „България“. От общината се извиняват на гражданите за причиненото неудобство. Надяват се пловдивчани да проявят разбиране, тъй като проектът е важен за града. Водният цикъл е на стойност над 115 млн. лв., като близо 81 млн. лв. е безвъзмездното финансиране от европейските фондове.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Временна организация по безопасност на движението се въвежда по част от бул. "Дунав"

Временна организация по безопасност на движението се въвежда по част от бул. „Дунав“ заради строително-монтажни работи по изпълнението на големия воден проект на Пловдив. Северното пътно платно в отсечката между улиците „Васил Левски“ и „Победа“ се затваря за периода от 9 януари до 3 юни, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Очаква се движението в участъка да бъде спряно около 10:00 часа в понеделник. Пътни знаци и указателни табели предупреждават шофьорите за временната организация. Като алтернативен маршрут за автомобилите се препоръчва бул. „България“.

От общината се извиняват на гражданите за причиненото неудобство. Надяват се пловдивчани да проявят разбиране, тъй като проектът е важен за града. Водният цикъл е на стойност над 115 млн. лв., като близо 81 млн. лв. е безвъзмездното финансиране от европейските фондове.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини