Временна организация на движението по две улици в район Тракия

Временна организация на движението се въвежда от 28 февруари до 20 март по ул. „Пеньо Пенев“ и ул. „Поручик Боян Ботев“ в район „Тракия“. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината са строително-монтажни работи по изпълнение на проекта „Изграждане на нова улична мрежа със свързваща инфраструктура на територията на район „Тракия“ – Община Пловдив“. Ще се работи поетапно. Движението на моторни превозни средства няма да бъде спирано, но шофьорите трябва да управляват автомобилите си с повишено внимание, предупреждават от ОКТ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Временна организация на движението по две улици в район Тракия

Временна организация на движението се въвежда от 28 февруари до 20 март по ул. „Пеньо Пенев“ и ул. „Поручик Боян Ботев“ в район „Тракия“. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината са строително-монтажни работи по изпълнение на проекта „Изграждане на нова улична мрежа със свързваща инфраструктура на територията на район „Тракия“ – Община Пловдив“.

Ще се работи поетапно. Движението на моторни превозни средства няма да бъде спирано, но шофьорите трябва да управляват автомобилите си с повишено внимание, предупреждават от ОКТ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини