Избори 2024

Водещи новини

Тони Димитрова със самостоятелен концерт на Античния театър през август

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Тони Димитрова със самостоятелен концерт на Античния театър през август

На 29 август 2023 г. от 20:00 часа, Тони Димитрова ще представи на сцената на Античен театър – Пловдив своя самостоятелен концерт „Обич“. Любимката на народа е подготвила много изненади и добро настроение за срещата си с публиката в града под тепетата и обещава един концерт, за който дълго ще се говори.

Билети се продават на каса МаскАрт  в Дом на културата “Борис Христов” на цени от 30 лв. до 80 лв. Билети онлайн се продават само в сайта www.kupibileti.bg

Наричат Тони Димитрова – любимката на народа! Тя често е разказвала, че никога не е предполагала, че ще се занимава с музика – най-вече заради ниския си дрезгав глас. Дори я изключват от училищния хор заради шумове в гласа. През 1988 приятелка я завела в самодейна група и я харесали да пее с тях по заведения. След 3 месеца си купила първия микрофон. С него излязла за първи път на сцена в Слънчев бряг. Но звездата ѝ изгрява чак през 1995, когато се явява на конкурса „Ева и Гого търсят кандидати за новите Тоники“ с песни на Бони Тейлър, Джана Нанини и Силвия Кацарова. Попадайки „в ръцете“ на Стефан Диомов, тя се превърна в една от най-известните ни певици.

Самата Тони не знае колко са концертите, които е изнесла – отдавна са минали 1 500 в България, Русия, Америка, Канада, Чехия, Албания, Кипър, Гърция, Австрия и много други места. Обича да пътува по света, към далечни и странни кътчета. Не може без книги и без чувството си за хумор.

Тони Димитрова очаква своите пловдивски почитатели на 29 август на сцената на Античен театър с много, много  „Обич“!

Със сигурност много ще се пее!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив