Технически причини отлагат отварянето на ремонтирания участък от ул. „Даме Груев“ за понеделник

Поради технически причини очакваното тази сутрин отваряне на ремонтираният участък на ул. „Даме Груев“ от бул. „Македония“ до ул. „Охрид“ се отлага за понеделник, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. По предписание на КАТ едва след пускане на движението по тази част от улицата за ремонт ще бъде затворен следващият участък – от ул. „Охрид“ до ул. „Тодор Александров“. Дотогава пътното трасе остава достъпно за автомобили, а автобусите по линия №37 от градския транспорт ще се движат по утвърденото с общинската транспортна схема маршрутно разписание. Повечето указателни табели, свързани с предстоящия етап от реконструкцията, вече са поставени. От „Организация и контрол на транспорта“ своевременно ще информират гражданите при промяна в актуалната ситуация.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Даме Груев и Тодор Александров - ремонт - участък
Снимка: Община Пловдив

Поради технически причини очакваното тази сутрин отваряне на ремонтираният участък на ул. „Даме Груев“ от бул. „Македония“ до ул. „Охрид“ се отлага за понеделник, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

По предписание на КАТ едва след пускане на движението по тази част от улицата за ремонт ще бъде затворен следващият участък – от ул. „Охрид“ до ул. „Тодор Александров“. Дотогава пътното трасе остава достъпно за автомобили, а автобусите по линия №37 от градския транспорт ще се движат по утвърденото с общинската транспортна схема маршрутно разписание.

Повечето указателни табели, свързани с предстоящия етап от реконструкцията, вече са поставени. От „Организация и контрол на транспорта“ своевременно ще информират гражданите при промяна в актуалната ситуация.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини