Стара свада между ромски фамилии е причина за масовия бой на светофар в Пловдив

Стара свада между ромски фамилии е причина за масовия бой от уикенда с колове на светофар в Пловдив, обясниха от полицията. 4-ма участници в грозните сцени са задържани, а 5-ма са обявени за издирване. Някои от тях имат криминални регистрации. Враждуващите групи са се скарали преди инцидента на посещение на свои близки в затвора. Видео от побоят беше разпространено в социалните мрежи. На кадрите се вижда как на оживено кръстовище на Карловско шосе в Пловдив мъже с прътове слизат от един микробус и нападат лека кола с пътуващи в нея. Всичко приключва за около 1 минута, след което микробусът потегля.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, марихуана, кокаин

Стара свада между ромски фамилии е причина за масовия бой от уикенда с колове на светофар в Пловдив, обясниха от полицията.

4-ма участници в грозните сцени са задържани, а 5-ма са обявени за издирване. Някои от тях имат криминални регистрации. Враждуващите групи са се скарали преди инцидента на посещение на свои близки в затвора.

Видео от побоят беше разпространено в социалните мрежи. На кадрите се вижда как на оживено кръстовище на Карловско шосе в Пловдив мъже с прътове слизат от един микробус и нападат лека кола с пътуващи в нея.

Всичко приключва за около 1 минута, след което микробусът потегля.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини