Спират светофар на кръстовище в Тракия за 3 седмици

Светофарната уредба на кръстовището между улиците „Съединение” и „Недялка Шилева” в пловдивския район „Тракия” няма да работи от днес в продължение на три седмици, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта”. Това се налага заради спешни ремонтно-аварийни дейности за подмяна на стълбовете на светофарите, които в основата са изгнили и има опасност от инциденти. Поради същата причина ще бъдат сменени и няколко стълба от уличното осветление. Ще се работи поетапно, кръстовището няма се затваря изцяло, преди навлизането в него са поставени предупредителни табели. Предупреждават се водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание, да спазват пътните знаци и правилата за движение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Светофар в Пловдив

Светофарната уредба на кръстовището между улиците „Съединение” и „Недялка Шилева” в пловдивския район „Тракия” няма да работи от днес в продължение на три седмици, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта”.

Това се налага заради спешни ремонтно-аварийни дейности за подмяна на стълбовете на светофарите, които в основата са изгнили и има опасност от инциденти. Поради същата причина ще бъдат сменени и няколко стълба от уличното осветление.

Ще се работи поетапно, кръстовището няма се затваря изцяло, преди навлизането в него са поставени предупредителни табели. Предупреждават се водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание, да спазват пътните знаци и правилата за движение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив