Спипаха 44-годишен криминално проявеният мъж с хероин в Пловдив

44-годишен се озова в полицейския арест за притежание на наркотици. В сряда следобед, на ул. „Капина“ в областния град, криминално проявеният мъж бил засечен от служителите на реда да носи в себе си пликче с кафяво прахообразно вещество. Справка от извършената експертиза на съдържанието му показала наличието на хероин с тегло 0,039 г. Образувано е досъдебно производство по чл. 354а ал. 3 от НК. Два часа преди това, на бул. „Марица,“ няколко таблетки клоназепам били иззети от 38-годишна пловдивчанка с криминални прояви. С полицейска заповед тя е задържана за едно денонощие, образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, наркотици

44-годишен се озова в полицейския арест за притежание на наркотици.

В сряда следобед, на ул. „Капина“ в областния град, криминално проявеният мъж бил засечен от служителите на реда да носи в себе си пликче с кафяво прахообразно вещество. Справка от извършената експертиза на съдържанието му показала наличието на хероин с тегло 0,039 г.

Образувано е досъдебно производство по чл. 354а ал. 3 от НК.

Два часа преди това, на бул. „Марица,“ няколко таблетки клоназепам били иззети от 38-годишна пловдивчанка с криминални прояви. С полицейска заповед тя е задържана за едно денонощие, образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини