Soulfly са голямото име в рок календара на Пловдив за 2023-та година

Soulfly са голямото име в рок календара на Пловдив за 2023-та година! Бразило-американската банда, предвождана от легендарният си лидер Макс Кавалера ще бъде в културната столица на България на 29 юли 2023 г. (събота) в красивото пространство на Летен Театър. Мястото се намира в центъра на Пловдив, в подножието на хълм „Бунарджика“. Групата идва в състав: Max Cavalera – вокал, китари; Zyon Cavalera – барбани, перкусии; Mike Leon – бас, бек вокали; Mike DeLeon – китара, бек вокал; Концертът на Soulfly е част от европейското им турне, в подкрепа на последният им албум, Totem, издаден на 5 август 2022 г. Вратите за концертът се отварят в 18.30 часа. Очаквайте още детайли за шоуто! Концертът се осъществява в партньорство с община Пловдив и е част от форума Music of the Ages.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Soulfly са голямото име в рок календара на Пловдив за 2023-та година

Soulfly са голямото име в рок календара на Пловдив за 2023-та година! Бразило-американската банда, предвождана от легендарният си лидер Макс Кавалера ще бъде в културната столица на България на 29 юли 2023 г. (събота) в красивото пространство на Летен Театър. Мястото се намира в центъра на Пловдив, в подножието на хълм „Бунарджика“.

Групата идва в състав:
Max Cavalera – вокал, китари;
Zyon Cavalera – барбани, перкусии;
Mike Leon – бас, бек вокали;
Mike DeLeon – китара, бек вокал;

Концертът на Soulfly е част от европейското им турне, в подкрепа на последният им албум, Totem, издаден на 5 август 2022 г.

Вратите за концертът се отварят в 18.30 часа.

Очаквайте още детайли за шоуто!

Концертът се осъществява в партньорство с община Пловдив и е част от форума Music of the Ages.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини