Слагат нова маркировка на пешеходни пътеки в Пловдив

Със студен шприц пластик тази нощ е обновена маркировката на пешеходните пътеки при кръстовището между улиците „Богомил“ и „Иларион Макариополски“ в Пловдив, след като точно за това място през последните няколко месеца бяха получени многобройни сигнали от граждани, съобщиха от общината. Предстои освежаването и на другите пешеходни пътеки по „Богомил“ в участъка от бул. „Източен“ до ул. „Петко Д. Петков“. От администрацията са изготмили списък на всички пешеходни пътеки в града, върху които трябва да се положи нова маркировка. Изпълнението ще започне при по-малки амплитуди  между нощните и дневните температури на пътните настилки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Маркировка на пешеходна пътека

Със студен шприц пластик тази нощ е обновена маркировката на пешеходните пътеки при кръстовището между улиците „Богомил“ и „Иларион Макариополски“ в Пловдив, след като точно за това място през последните няколко месеца бяха получени многобройни сигнали от граждани, съобщиха от общината.

Предстои освежаването и на другите пешеходни пътеки по „Богомил“ в участъка от бул. „Източен“ до ул. „Петко Д. Петков“.

От администрацията са изготмили списък на всички пешеходни пътеки в града, върху които трябва да се положи нова маркировка. Изпълнението ще започне при по-малки амплитуди  между нощните и дневните температури на пътните настилки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини