Родителите на близнаците Валентин и Борислав Динкови са напуснали Цалапица

Родителите на 19-годишните близнаци Валентин и Борислав Динкови са напуснали пловдивското село Цалапица, казаха от кметството. Това е станало още в деня, когато се гледаше тяхната мярка за постоянно задържане под стража. Те са с повдигнато обвинение за укривателство заради убийството на 24-годишния Димитър Малинов и са помогнали на сочения за извършител Рангел Бизюрев да укрие тялото на младия мъж. Да напуснат населеното място беше и едно от исканията на протестиращите жители на Цалапица. Снощи те се пренесоха пред дома на Ангел Керпиев, началникът на РУ Стамболийски, и продължават да настояват за прозрачен процес и за справедливи присъди на виновните за смъртта на Димитър. Протестите не стихват вече седмица.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Близнаците Борислав и Валентин Динкови от Цалапица

Родителите на 19-годишните близнаци Валентин и Борислав Динкови са напуснали пловдивското село Цалапица, казаха от кметството.

Това е станало още в деня, когато се гледаше тяхната мярка за постоянно задържане под стража. Те са с повдигнато обвинение за укривателство заради убийството на 24-годишния Димитър Малинов и са помогнали на сочения за извършител Рангел Бизюрев да укрие тялото на младия мъж.

Да напуснат населеното място беше и едно от исканията на протестиращите жители на Цалапица.

Снощи те се пренесоха пред дома на Ангел Керпиев, началникът на РУ Стамболийски, и продължават да настояват за прозрачен процес и за справедливи присъди на виновните за смъртта на Димитър. Протестите не стихват вече седмица.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни