Родители излязоха на протест срещу ръководството на пловдивското училище Тодор Каблешков

На протест с искане за оставката на ръководството на пловдивското училище „Тодор Каблешков“ в квартал „Прослав“ излязоха родители на ученици от учебното заведение. Те настояват, че шефката на школото Емилия Алексиева и нейният екип нямат ръководни умения, в училището има текучество на персонал, липсва комуникация между ръководството и учителите, над които има психически тормоз, липсват извънкласни дейности, а материалната база е лоша. От РУО Пловдив вече са започнали проверка. Родителите настояват и за отчетност на извършените подобрения на училищната база в последните 5 години. Те са категорични, че поканата към тях от директора за разговор е закъсняла много и ще протестират, докато ръководството на училището не подаде оставка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Родители излязоха на протест срещу ръководството на пловдивското училище Тодор Каблешков

На протест с искане за оставката на ръководството на пловдивското училище „Тодор Каблешков“ в квартал „Прослав“ излязоха родители на ученици от учебното заведение. Те настояват, че шефката на школото Емилия Алексиева и нейният екип нямат ръководни умения, в училището има текучество на персонал, липсва комуникация между ръководството и учителите, над които има психически тормоз, липсват извънкласни дейности, а материалната база е лоша.

От РУО Пловдив вече са започнали проверка.

Родителите настояват и за отчетност на извършените подобрения на училищната база в последните 5 години. Те са категорични, че поканата към тях от директора за разговор е закъсняла много и ще протестират, докато ръководството на училището не подаде оставка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини