Реновираха две детски площадки и сложиха нови пейки за децата в ДГ „Дъга“

ДГ „Дъга“ в район „Северен“ спечели проект по подпрограма на Община Пловдив „Проектиране и изграждане на нови детски площадки, ремонт и сертифициране на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини“. Реновирани бяха две детски площадки. На едната бе извършена смяна на противоударна настилка и ремонтиране и изравняване на съществуващата настилка с тротоарни плочи. На втората детска площадка бе поставено ново комбинирано съоръжение за игра –къщичка с магазин. Монтирани бяха нови пейки. Със средства, заделени от скромния бюджет на район „Северен“, бе реконструирана сцената, която децата ползват за изнасяне на тържества и представления. Обновен бе и навес, който да осигури комфорт на малчуганите през летните месеци. „Адмирации за директора на ДГ „Дъга“ г-жа Бойка Палийска, която е дейна и работи по проекти за осигуряване на по-добри условия за забавление и занимания на децата. Нека те използват новите придобивки с много здраве и весело настроение, да играят и творят в една по-добра среда“, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Детска градина Дъга - Стоян Алексиев и Бойка Палийска
Снимка: район Северен

ДГ „Дъга“ в район „Северен“ спечели проект по подпрограма на Община Пловдив „Проектиране и изграждане на нови детски площадки, ремонт и сертифициране на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини“.

Реновирани бяха две детски площадки. На едната бе извършена смяна на противоударна настилка и ремонтиране и изравняване на съществуващата настилка с тротоарни плочи. На втората детска площадка бе поставено ново комбинирано съоръжение за игра –къщичка с магазин. Монтирани бяха нови пейки.

Със средства, заделени от скромния бюджет на район „Северен“, бе реконструирана сцената, която децата ползват за изнасяне на тържества и представления. Обновен бе и навес, който да осигури комфорт на малчуганите през летните месеци. „Адмирации за директора на ДГ „Дъга“ г-жа Бойка Палийска, която е дейна и работи по проекти за осигуряване на по-добри условия за забавление и занимания на децата.

Нека те използват новите придобивки с много здраве и весело настроение, да играят и творят в една по-добра среда“, коментира кметът на „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини