Ремонтни дейности и катастрофа създадоха задръстване на АМ „Тракия“ край Пловдив

Сериозно е възпрепятствано движението по пловдивския участък на АМ „Тракия“ в посока София. Поради интензивния трафик, ремонтните дейности в отсечката 133-131 км, както и катастрофа с два автомобила в района на 134 км, вече се е образувала около 4-километрова тапа, съобщиха от полицията. Колоната от автомобили стига до км 137-я км. Два патрула на сектор „Пътна полиция“ регулират движението. Очаква се дежурна оперативна група да предприеме оглед на мястото на катастрофата и по най-бързия начин колите да бъдат изтеглени от там. Сигналът за катастрофата е получен минути преди 14 ч. Кола с българска регистрация е ударила отзад автомобил с турска регистрация. В болница са откарани водачът и пътничка от първото МПС и жена, пътувала във второто. От полицията призовават водачите, които пътуват по това направление, да бъдат с повишено внимание, да се движат със съобразена скорост и да не предприемат  рискови маневри.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Задръстване заради катастрофа на АМ Тракия край Пловдив
Снимка: Фейсбук

Сериозно е възпрепятствано движението по пловдивския участък на АМ „Тракия“ в посока София. Поради интензивния трафик, ремонтните дейности в отсечката 133-131 км, както и катастрофа с два автомобила в района на 134 км, вече се е образувала около 4-километрова тапа, съобщиха от полицията. Колоната от автомобили стига до км 137-я км.

Два патрула на сектор „Пътна полиция“ регулират движението. Очаква се дежурна оперативна група да предприеме оглед на мястото на катастрофата и по най-бързия начин колите да бъдат изтеглени от там.

Сигналът за катастрофата е получен минути преди 14 ч. Кола с българска регистрация е ударила отзад автомобил с турска регистрация. В болница са откарани водачът и пътничка от първото МПС и жена, пътувала във второто.

От полицията призовават водачите, които пътуват по това направление, да бъдат с повишено внимание, да се движат със съобразена скорост и да не предприемат  рискови маневри.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни