Разкриха шофьора, блъснал възрастна жена на пешеходна пътека и избягал

След предприета проверка служители от сектор „Пътна полиция“ установиха шофьора, който в неделя сутринта блъснал възрастна пешеходка и напуснал местопроизшествието. Както съобщихме, катастрофата възникнала на пешеходна пътека между бул. „Васил Априлов“ и бул. „България“ в Пловдив, а пострадалата жена била приета в болница за наблюдение. При последвалото издирване станала ясна самоличността на шофьора, отнел предимството на пешеходката и неизпълнил задълженията си да предупреди контролните органи за допуснатото произшествие. На 31-годишния мъж е съставен акт по  Закона за движение по пътищата, като за подобно нарушение се предвижда глоба в размер на 200 лева и лишаване от свидетелство за правоуправление за срок до 3 месеца.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Маркировка на пешеходна пътека

След предприета проверка служители от сектор „Пътна полиция“ установиха шофьора, който в неделя сутринта блъснал възрастна пешеходка и напуснал местопроизшествието.

Както съобщихме, катастрофата възникнала на пешеходна пътека между бул. „Васил Априлов“ и бул. „България“ в Пловдив, а пострадалата жена била приета в болница за наблюдение.

При последвалото издирване станала ясна самоличността на шофьора, отнел предимството на пешеходката и неизпълнил задълженията си да предупреди контролните органи за допуснатото произшествие.

На 31-годишния мъж е съставен акт по  Закона за движение по пътищата, като за подобно нарушение се предвижда глоба в размер на 200 лева и лишаване от свидетелство за правоуправление за срок до 3 месеца.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини