Разкриха извършителите на няколко кражби в Пловдив и региона

Разкриха извършителите на няколко кражби в Пловдив и региона. На сигнал за кражба на златни накити от частен адрес в квартал „Шекер махала“ реагирали в сряда служители на Трето РУ в Пловдив. При проведените оперативни и издирвателни действия станало ясно, че автор е 20-годишен младеж, срещу когото се води досъдебно производство. Междувременно в ареста на Четвърто РУ се озовал друг извършител на кражба в областния град. Той е 44-годишен познайник на полицията и  по първоначални данни във вторник задигнал различни професионални инструменти от строителен обект в квартал „Съдийски“. В дирите на мъжа криминалистите влезли със съдействието на колегите им от Шесто РУ. Работата по документиране на случая продължава. Вчера бързи производства са започнати срещу двама извършители на кражби в региона. В РУ-Карлово бил задържан 19-годишен младеж, отнел оставен без надзор кон в землището на село Розино. В полицията в Хисаря пък попаднал мъж на 28 години, който влязъл противозаконно в имота на местен жител и задигнал моторен трион на стойност около 600 лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, марихуана, кокаин

Разкриха извършителите на няколко кражби в Пловдив и региона.

На сигнал за кражба на златни накити от частен адрес в квартал „Шекер махала“ реагирали в сряда служители на Трето РУ в Пловдив. При проведените оперативни и издирвателни действия станало ясно, че автор е 20-годишен младеж, срещу когото се води досъдебно производство.

Междувременно в ареста на Четвърто РУ се озовал друг извършител на кражба в областния град. Той е 44-годишен познайник на полицията и  по първоначални данни във вторник задигнал различни професионални инструменти от строителен обект в квартал „Съдийски“. В дирите на мъжа криминалистите влезли със съдействието на колегите им от Шесто РУ. Работата по документиране на случая продължава.

Вчера бързи производства са започнати срещу двама извършители на кражби в региона. В РУ-Карлово бил задържан 19-годишен младеж, отнел оставен без надзор кон в землището на село Розино. В полицията в Хисаря пък попаднал мъж на 28 години, който влязъл противозаконно в имота на местен жител и задигнал моторен трион на стойност около 600 лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини