Разкриха 4-ма тийнейджъри, задигнали алкохол за около 2000 лв. от магазини в Пловдив

В резултат на усилена работа служителите на реда разкриха четирима тийнейджъри, задигнали марков алкохол от няколко магазина в Пловдив. Сигналите за идентичните посегателства са получени в полицията в периода 6-18 януари. Според предварителната информация, групата направила ударите си в два търговски обекта на територията на Второ РУ и един – на Пето РУ, като общата стойност на откраднатото възлиза на около 2000 лева. След проведените съвместни активни оперативни и издривателни действия в четвъртък криминалистите заловили извършителите – двама 18-годишни и двама непълнолетни, всички от Пазарджик. Документирането на случаите продължава, предстои събраните материали да бъдат внесени в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кражба на алкохол от магазин

В резултат на усилена работа служителите на реда разкриха четирима тийнейджъри, задигнали марков алкохол от няколко магазина в Пловдив.

Сигналите за идентичните посегателства са получени в полицията в периода 6-18 януари. Според предварителната информация, групата направила ударите си в два търговски обекта на територията на Второ РУ и един – на Пето РУ, като общата стойност на откраднатото възлиза на около 2000 лева.

След проведените съвместни активни оперативни и издривателни действия в четвъртък криминалистите заловили извършителите – двама 18-годишни и двама непълнолетни, всички от Пазарджик.

Документирането на случаите продължава, предстои събраните материали да бъдат внесени в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини