Разчистват падналите заради силния вятър дървета и клони

Близо 10 сигнала за паднали дървета и сухи клони, вследствие на силните пориви на вятъра в Пловдив, са постъпили в пловдивската пожарна. Дежурните, заедно със служителите на „Градини и паркове“, работят по отстраняването им. При някои от сигналите се налага съдействие на полицията, тъй като под дърветата има паркирани автомобили, което изисква издирването на собствениците им, за да бъдат преместени. Очаква се силните пориви на вятъра в Пловдив и региона да продължат през целия ден. От пожарната съветват да се приберат от первазите на прозорците и от терасите всички предмети, които не са здраво закрепени, да не се паркира под дървета и припомнят, че паленето на огън на открито е абсолютно забранено.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Разчистват падналите заради силния вятър дървета и клони

Близо 10 сигнала за паднали дървета и сухи клони, вследствие на силните пориви на вятъра в Пловдив, са постъпили в пловдивската пожарна. Дежурните, заедно със служителите на „Градини и паркове“, работят по отстраняването им.

При някои от сигналите се налага съдействие на полицията, тъй като под дърветата има паркирани автомобили, което изисква издирването на собствениците им, за да бъдат преместени.

Очаква се силните пориви на вятъра в Пловдив и региона да продължат през целия ден. От пожарната съветват да се приберат от первазите на прозорците и от терасите всички предмети, които не са здраво закрепени, да не се паркира под дървета и припомнят, че паленето на огън на открито е абсолютно забранено.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини