Разчистването на паднали дървета от ураганния вятър в Пловдив продължава

От рано сутринта всички екипи на „Градини и паркове“ са на терен и продължават да отстраняват щетите, нанесени от ураганния вятър. До късно снощи 4 екипа успяха да премахнат над 20 паднали големи дървета по подадени в предприятието сигнали. До момента допълнително са постъпили  още 18 сигнала – за ул. „Росен“, „Ракита“, „Авксентий Велешки“, „Бадемите“, „Нестор Арабаджиев“, „Радецки“ и „Капитан Райчо“, бул. „България“ и други места в града. Над 90 сигнала за паднали дървета и клони от силния вятър в Пловдив Директорът Веселин Козарев съобщи, че екипите отново ще работят, докато  е необходимо. Ще бъде осигурено и денонощно дежурство. Силни пориви на вятъра до над 100 км/час се очакват през целия ден, а според метеорологичните прогнози – и утре. Той призовава гражданите да избягват преминаването и паркирането на автомобили под дървета.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Паднали дървета заради силна буря в Пловдив

От рано сутринта всички екипи на „Градини и паркове“ са на терен и продължават да отстраняват щетите, нанесени от ураганния вятър.

До късно снощи 4 екипа успяха да премахнат над 20 паднали големи дървета по подадени в предприятието сигнали. До момента допълнително са постъпили  още 18 сигнала – за ул. „Росен“, „Ракита“, „Авксентий Велешки“, „Бадемите“, „Нестор Арабаджиев“, „Радецки“ и „Капитан Райчо“, бул. „България“ и други места в града.

Над 90 сигнала за паднали дървета и клони от силния вятър в Пловдив

Директорът Веселин Козарев съобщи, че екипите отново ще работят, докато  е необходимо. Ще бъде осигурено и денонощно дежурство. Силни пориви на вятъра до над 100 км/час се очакват през целия ден, а според метеорологичните прогнози – и утре. Той призовава гражданите да избягват преминаването и паркирането на автомобили под дървета.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини