Разбита е нелегална работилница за преработка на тютюн край Пловдив

Специализираната операция за противодействие на контрабандата е проведена в края на миналата седмица от служители на отдел „Икономическа полиция” и сектор „Специализирани тактически действия” от областната дирекция на МВР. Под наблюдение на Районна прокуратура – Пловдив са извършени процесуално-следствени действия в сграда в землището на пловдивско село. Открити са няколко бали с тютюнева листна маса с общо тегло  271 килограма, машина за рязане и кантар. Иззети са и 13 килограма готова продукция. На място са установени и задържани четирима пловдивчани, с криминалистични регистрации в полицията. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в прокуратурата и работата на разследващите продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Разбита е нелегална работилница за преработка на тютюн край Пловдив

Специализираната операция за противодействие на контрабандата е проведена в края на миналата седмица от служители на отдел „Икономическа полиция” и сектор „Специализирани тактически действия” от областната дирекция на МВР.

Под наблюдение на Районна прокуратура – Пловдив са извършени процесуално-следствени действия в сграда в землището на пловдивско село. Открити са няколко бали с тютюнева листна маса с общо тегло  271 килограма, машина за рязане и кантар. Иззети са и 13 килограма готова продукция.

На място са установени и задържани четирима пловдивчани, с криминалистични регистрации в полицията.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в прокуратурата и работата на разследващите продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив