Протест заради убийството на 24-годишния Димитър затваря кръговото движение при Панаира

Нов протест на хората от Цалапица ще затвори тази вечер в 18 часа кръговото движение при Панаира в Пловдив. Хората продължават да са недоволни от мудните действия на разследващите по тежкото убийство на 24-годишния Димитър Малинов, продължаващи вече повече от месец. Близките на убития младеж не крият сериозните си съмнения в работата на органите на реда. След настояванията от страна на майката на убития младеж да й бъде показана европейската заповед за задържане на заподозрения в убийството на сина й Рангел Бизюрев, документът вече й е показан. Хората от Цалапица продължават да настояват за залавянето и екстрадирането на обвинения в тежкото престъпление, а помагачите му – близнаците Валентин и Борислав Динкови, да бъдат признати за съучастници в тежкото престъпление. Заради протеста от 18 до 20 ч. ще е променен маршрутът на автобусите от градския транспорт, движещи се в района на Панаира. Рейсовете по линии № 1, 4, 7, 9, 15, 16, 25 и 27 ще минават по бул. „Шести септември“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Справедливост за Димитър Малинов, протест

Нов протест на хората от Цалапица ще затвори тази вечер в 18 часа кръговото движение при Панаира в Пловдив.

Хората продължават да са недоволни от мудните действия на разследващите по тежкото убийство на 24-годишния Димитър Малинов, продължаващи вече повече от месец.

Близките на убития младеж не крият сериозните си съмнения в работата на органите на реда. След настояванията от страна на майката на убития младеж да й бъде показана европейската заповед за задържане на заподозрения в убийството на сина й Рангел Бизюрев, документът вече й е показан.

Хората от Цалапица продължават да настояват за залавянето и екстрадирането на обвинения в тежкото престъпление, а помагачите му – близнаците Валентин и Борислав Динкови, да бъдат признати за съучастници в тежкото престъпление.

Заради протеста от 18 до 20 ч. ще е променен маршрутът на автобусите от градския транспорт, движещи се в района на Панаира. Рейсовете по линии № 1, 4, 7, 9, 15, 16, 25 и 27 ще минават по бул. „Шести септември“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини