Прокуратурата се самосезира по клипа за гавра с болно момче в пловдивски мол

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира по публикуван видеоклип в социалните мрежи за извършени хулигански действия спрямо момче със специални образователни потребности. Според смущаващите видеокадри, това се е случило на публично място в един от моловете в Пловдив. Нашумели инфлуенсъри накараха болно момче да се прави на куче в мол в Пловдив (ВИДЕО) Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица – известни инфлуенсъри, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била приложена принуда. Изясняват се причините за извършване на деянието. Според коментарите на потребителите в социалните мрежи, момчето е било заплашвано да участва във видеото. Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Прокуратура

Районната прокуратура в Пловдив се самосезира по публикуван видеоклип в социалните мрежи за извършени хулигански действия спрямо момче със специални образователни потребности.

Според смущаващите видеокадри, това се е случило на публично място в един от моловете в Пловдив.

Нашумели инфлуенсъри накараха болно момче да се прави на куче в мол в Пловдив (ВИДЕО)

Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица – известни инфлуенсъри, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била приложена принуда.

Изясняват се причините за извършване на деянието.

Според коментарите на потребителите в социалните мрежи, момчето е било заплашвано да участва във видеото.

Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини