Прибраха пловдивчанка за 24 часа след като счупила 4 машини в игрална зала

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 14 криминални престъпления, разкрити са 12. Пловдивчанка осъмна в полицейския арест за увреждане на чуждо имущество. Около 20.30 ч. снощи дежурен патрул на Трето РУ реагирал на сигнал, че в игрална зала в район „Северен“ посетителка счупила четири машини. Пловдивчанката е отведена в районното управление за срок до 24 часа. Срещу нея се води бързо производство по чл. 216 от НК. Жител на село Ягодово бе заловен да управлява трактор с отнета шофьорска книжка. Вчера по обяд служители на Пето РУ забелязали нерегистрираната селскостопанска машина да се движи по улица в споменатото село. При спирането й е извършена проверка на водача. Установено е, че той е седнал зад волана в рамките на наложено едногодишно административно наказание.  Мъжът е задържан за едно денонощие. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Игрална зала
Снимка: Pixabay

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 14 криминални престъпления, разкрити са 12.

Пловдивчанка осъмна в полицейския арест за увреждане на чуждо имущество. Около 20.30 ч. снощи дежурен патрул на Трето РУ реагирал на сигнал, че в игрална зала в район „Северен“ посетителка счупила четири машини. Пловдивчанката е отведена в районното управление за срок до 24 часа. Срещу нея се води бързо производство по чл. 216 от НК.

Жител на село Ягодово бе заловен да управлява трактор с отнета шофьорска книжка. Вчера по обяд служители на Пето РУ забелязали нерегистрираната селскостопанска машина да се движи по улица в споменатото село. При спирането й е извършена проверка на водача. Установено е, че той е седнал зад волана в рамките на наложено едногодишно административно наказание.  Мъжът е задържан за едно денонощие. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини