Президентът Радев посрещна федералния канцлер на Австрия Карл Нехамер на летище „Пловдив“

Президентът Румен Радев посрещна федералния канцлер на Австрия Карл Нехамер на летище „Пловдив“. Нехамер е на работно посещение в България по покана на българската страна. Обезпечаването на охраната на българската граница и противодействието на миграционния натиск, както и прилагането на европейското право по отношение на Шенген, ще бъдат във фокуса на визитата, която е инициирана от държавния глава Румен Радев. В делегацията, водена от Карл Нехамер, е Герхард Карнер – федерален министър на вътрешните работи на Австрия. Румен Радев и Карл Нехамер ще посетят регионалната дирекция “Гранична полиция” в Елхово, където е разположен Регионалният координационен център, част от Интегрираната система за наблюдение на българо-турската граница.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Президентът Румен Радев и федералния канцлер на Австрия Карл Нехамер

Президентът Румен Радев посрещна федералния канцлер на Австрия Карл Нехамер на летище „Пловдив“. Нехамер е на работно посещение в България по покана на българската страна.

Обезпечаването на охраната на българската граница и противодействието на миграционния натиск, както и прилагането на европейското право по отношение на Шенген, ще бъдат във фокуса на визитата, която е инициирана от държавния глава Румен Радев. В делегацията, водена от Карл Нехамер, е Герхард Карнер – федерален министър на вътрешните работи на Австрия.

Румен Радев и Карл Нехамер ще посетят регионалната дирекция “Гранична полиция” в Елхово, където е разположен Регионалният координационен център, част от Интегрираната система за наблюдение на българо-турската граница.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини