Пожар изпепели бивш ресторант в пловдивския район Южен

Пожар изпепели бивш ресторант в пловдивския район „Южен“. По данни на очевидци, пламъците са избухнали през нощта в старото заведение „Кардамис“, намиращо се на кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Стефан Стамболов“. Пожарна и полиция са отцепили булеварда, докато са огънят е бил потушен. От снимки на очевидци в групата „Забелязано в Кючука“ се вижда, че щетите от огъня са огромни. Жителите на района съобщават, че димът е бил толкова голям, че са се събудили от миризмата на изгоряло. Официална информация за причините и размера на щетите от пожара, както и за пострадали хора, все още няма. В последните години на мястото на стария емблематичен за района ресторант функционираше магазин.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пожар в ресторант Кардамис в Кючук Париж в Пловдив

Пожар изпепели бивш ресторант в пловдивския район „Южен“. По данни на очевидци, пламъците са избухнали през нощта в старото заведение „Кардамис“, намиращо се на кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Стефан Стамболов“.

Пожарна и полиция са отцепили булеварда, докато са огънят е бил потушен.

От снимки на очевидци в групата „Забелязано в Кючука“ се вижда, че щетите от огъня са огромни. Жителите на района съобщават, че димът е бил толкова голям, че са се събудили от миризмата на изгоряло.

Официална информация за причините и размера на щетите от пожара, както и за пострадали хора, все още няма.

В последните години на мястото на стария емблематичен за района ресторант функционираше магазин.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини