Избори 2024

Водещи новини

Поредна стрелба по автобус от градския транспорт в Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Счупено стъкло на автобус, стрелба

Вчера отново имаше инцидент със стрелба по автобус от градския транспорт в Пловдив. Този път мястото беше квартал Тракия около 18:20 ч. За щастие няма пострадали хора. Автобусът е бил спрян на спирка, когато се е случило събитието.

Според първоначалните доклади инцидентът може да е причинен от стрелба с въздушна пушка. Полицията от 5-то Районно управление започна разследване, за да разбере какво точно се е случило и кой е отговорен.

Това не е първият път, когато автобус от градския транспорт в Пловдив става мишена на подобни атаки. Преди известно време две непълнолетни момчета стреляха с въздушен пневматичен пистолет от прозорец на апартамент по автобус номер 26. Въпреки че в автобуса имаше пътници, никой не беше ранен. Шофьорът успя да избегне опасността само на сантиметри от летящата сачма.

Преди това няколко тийнейджъри, на възраст между 14 и 17 години, стреляха по друг автобус от градския транспорт в района на училище „Елин Пелин“ в квартал Западен. Те също използваха въздушна пушка, но стъклото на автобуса беше счупено. Полицията работи усилено, за да спре тези вредни действия и да гарантира безопасността на всички граждани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

Информация

Категории

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив