Полицията в Пловдив издирва мъж, взел забравен плик с пари в магазин

Около 12 ч. на 11 януари, след заплащане на покупките си, клиент в магазин на бул. „Източен“ в Пловдив забравил в пазарската кошница плик с определена парична сума и ваучер с номинал от 20 лева. Когато малко по-късно потърпевшият се върнал да потърси плика, установил липсата му и веднага подал сигнал в Шесто РУ. При предприетата полицейска проверка са събрани доказателства, че съпричастен към случая е мъжът от предоставения снимков материал. В тази връзка очакваме гражданите, които  разполагат с информация за самоличността му, да позвънят в дежурната част на районното управление на телефон 032/ 932 006 при гарантирана анонимност. Използваме повода да информираме, че според действащия Наказателен кодекс не се носи наказателна отговорност когато намерени чужди вещи бъдат върнати в 7-дневен срок на техния собственик или се предадат в полицията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Полицията в Пловдив издирва мъж, взел забравен плик с пари в магазин

Около 12 ч. на 11 януари, след заплащане на покупките си, клиент в магазин на бул. „Източен“ в Пловдив забравил в пазарската кошница плик с определена парична сума и ваучер с номинал от 20 лева. Когато малко по-късно потърпевшият се върнал да потърси плика, установил липсата му и веднага подал сигнал в Шесто РУ. При предприетата полицейска проверка са събрани доказателства, че съпричастен към случая е мъжът от предоставения снимков материал. В тази връзка очакваме гражданите, които  разполагат с информация за самоличността му, да позвънят в дежурната част на районното управление на телефон 032/ 932 006 при гарантирана анонимност.

Използваме повода да информираме, че според действащия Наказателен кодекс не се носи наказателна отговорност когато намерени чужди вещи бъдат върнати в 7-дневен срок на техния собственик или се предадат в полицията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини