Полицейски служители предотвратиха междусъседска свада

Разрастването на междусъседска свада бе предотвратено в резултат на бърза реакция от служители на Трето РУ в Пловдив. Сигналът за физическа саморазправа между мъже от квартал „Шекер махала“ бил получен около 20.30 ч. снощи. Пристигналите незабавно на място служители на районното управление успели бързо да прекратят конфликта и възстановят реда и спокойствието сред жителите. Проверката изяснила, че при скарване с техен съсед, баща и двамата му синове изпочупили входните врати и прозорци на две жилищни постройки. Тримата мъже са отведени за срок до 24 часа в полицейския арест. Срещу тях се води досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, арест

Разрастването на междусъседска свада бе предотвратено в резултат на бърза реакция от служители на Трето РУ в Пловдив.

Сигналът за физическа саморазправа между мъже от квартал „Шекер махала“ бил получен около 20.30 ч. снощи. Пристигналите незабавно на място служители на районното управление успели бързо да прекратят конфликта и възстановят реда и спокойствието сред жителите.

Проверката изяснила, че при скарване с техен съсед, баща и двамата му синове изпочупили входните врати и прозорци на две жилищни постройки. Тримата мъже са отведени за срок до 24 часа в полицейския арест. Срещу тях се води досъдебно производство по чл. 216, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив