Полицаи гониха пиян шофьор, който се заби в ограда на административна сграда

Опит да избегне полицейска проверка направил в петък солидно почерпен шофьор в Пловдив. Извършителят е 37-годишен мъж, който в ранните часове на деня бил засечен зад волана на „Ауди“ на кръстовище между бул. „Санкт Петербург“ и ул. „Лев Толстой“ от служители на сектор Пътна полиция“. Мъжът е задържан след отказ да се подчини на отдаденото разпореждане за спиране, последвала кратка гонка и удар на колата му в ограда на близка административна сграда. Направеният тест с апарат за употреба на алкохол отчел над 2 промила. Отведен е в Шесто РУ, образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пиян шофьор, дрегер, алкохол, нетрезво състояние

Опит да избегне полицейска проверка направил в петък солидно почерпен шофьор в Пловдив. Извършителят е 37-годишен мъж, който в ранните часове на деня бил засечен зад волана на „Ауди“ на кръстовище между бул. „Санкт Петербург“ и ул. „Лев Толстой“ от служители на сектор Пътна полиция“.

Мъжът е задържан след отказ да се подчини на отдаденото разпореждане за спиране, последвала кратка гонка и удар на колата му в ограда на близка административна сграда. Направеният тест с апарат за употреба на алкохол отчел над 2 промила. Отведен е в Шесто РУ, образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив