Подпомогнаха социално слаби семейства в район Тракия за Рождество Христово

Пакети с храни, плодове и традиционни за коледната трапеза продукти получиха 20 социално слаби семейства в район „Тракия“. Инициативата е на дамския Лайънс клуб „Евридика“, подкрепени от мъжкия Лайънс клуб „Пловдив“ и се провежда за 12-та поредна година. При реализацията на акцията те бяха подпомогнати от администрацията на район „Тракия“. На Игнажден като добри полазници те посетиха домовете на крайно нуждаещи семейства, вдъхната им вяра и пожелания за едно топло и уютно Рождество Христово. „Благодаря за грижата и за това, че всяка година помагате на тракийци в нужда. Пожелавам на всички Ви здраве и споделени празници“, заяви кметът на „Тракия“ Георги Гатев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Подпомогнаха социално слаби семейства в район Тракия за Рождество Христово

Пакети с храни, плодове и традиционни за коледната трапеза продукти получиха 20 социално слаби семейства в район „Тракия“.

Инициативата е на дамския Лайънс клуб „Евридика“, подкрепени от мъжкия Лайънс клуб „Пловдив“ и се провежда за 12-та поредна година. При реализацията на акцията те бяха подпомогнати от администрацията на район „Тракия“.

На Игнажден като добри полазници те посетиха домовете на крайно нуждаещи семейства, вдъхната им вяра и пожелания за едно топло и уютно Рождество Христово.

„Благодаря за грижата и за това, че всяка година помагате на тракийци в нужда. Пожелавам на всички Ви здраве и споделени празници“, заяви кметът на „Тракия“ Георги Гатев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини