Пловдивският литературен сайт PlovdivLit обявява #ДО 40 – конкурс за стихосбирка

Конкурс за стихосбирка #ДО 40 обявява пловдивският многоезичен литературен сайт PlovdivLit в началото на своята 8-а година от съществуването си. Авторите трябва да живеят в Пловдив, да са на възраст до 40 години, а броят на представените от тях стихотворения да не надхвърля 40. Срокът за представяне на творбите е от 15 март до 24 май 2024 г. Компетентно жури ще оцени представените ръкописи и ще отличи един автор, чиято стихосбирка ще бъде публикувана в електронен вариант в многоезичния литературен сайт PlovdivLit. Авторът не се задължава да предоставя правата си за книжно издание. Предлаганите ръкописи трябва да са във формат Word, 12 пункта, с посочено име и адрес за кореспонденция. Ръкописите изпращайте на [email protected]. Предимство е, ако стиховете бъдат композирани, а стихосбирката озаглавена. За седем години  от своя старт многоезичният сайт PlovdivLit се превърна в най-голямата  литературна платформа в града под тепетата. В най-престижния сайт за литература досега са публикувани 2311 произведения от 229 автори. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Книга
Снимка: Pixabay

Конкурс за стихосбирка #ДО 40 обявява пловдивският многоезичен литературен сайт PlovdivLit в началото на своята 8-а година от съществуването си.

Авторите трябва да живеят в Пловдив, да са на възраст до 40 години, а броят на представените от тях стихотворения да не надхвърля 40.

Срокът за представяне на творбите е от 15 март до 24 май 2024 г.

Компетентно жури ще оцени представените ръкописи и ще отличи един автор, чиято стихосбирка ще бъде публикувана в електронен вариант в многоезичния литературен сайт PlovdivLit. Авторът не се задължава да предоставя правата си за книжно издание.

Предлаганите ръкописи трябва да са във формат Word, 12 пункта, с посочено име и адрес за кореспонденция.

Ръкописите изпращайте на [email protected]. Предимство е, ако стиховете бъдат композирани, а стихосбирката озаглавена.

За седем години  от своя старт многоезичният сайт PlovdivLit се превърна в най-голямата  литературна платформа в града под тепетата. В най-престижния сайт за литература досега са публикувани 2311 произведения от 229 автори.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини