Пловдивчанин подаде фалшив сигнал, че автомобилът му е бил откраднат

Пловдивчанин е заподозрян в подаване на неверни данни в полицията. На 13 април мъжът се явил в Четвърто РУ и съобщил, че лекият му автомобил е откраднат. Незабавно последвала процедура за обявяване на колата за издирване, а в рамките на образуваното досъдебно производство служителите предприели множество действия за разкриване на автора на противозаконното отнемане. Много скоро обаче било установено, че сигналът е фалшив, а най-вероятната причина за подаването му е свързана с опит за застрахователна измама. За случая е уведомена Районна прокуратура  – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

Пловдивчанин е заподозрян в подаване на неверни данни в полицията. На 13 април мъжът се явил в Четвърто РУ и съобщил, че лекият му автомобил е откраднат.

Незабавно последвала процедура за обявяване на колата за издирване, а в рамките на образуваното досъдебно производство служителите предприели множество действия за разкриване на автора на противозаконното отнемане. Много скоро обаче било установено, че сигналът е фалшив, а най-вероятната причина за подаването му е свързана с опит за застрахователна измама.

За случая е уведомена Районна прокуратура  – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини