Пловдив отбеляза две години от началото на войната в Украйна

По покана от инж. Димитър Георгиев – почетнен консул на Украйна в град Пловдив, областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев присъства на отбелязването на паметната дата. На отбелязването присъстваха Анна Тертична – заместник-посланик на Украйна, Пламен Панов – заместник-кмет на Пловдив и множество украински граждани. Отслужени бяха молебен и панахида в църквата „Св. Димитър“. Присъстващите официални лица изказаха кратки слова и заедно с всички присъстващи се помолиха за завръщането на мира в Европа. След молебена всички се отправиха към двора на храм „Св. Богородица“ на своеобразен мълчалив митинг-поклонение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдив отбеляза две години от началото на войната в Украйна

По покана от инж. Димитър Георгиев – почетнен консул на Украйна в град Пловдив, областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев присъства на отбелязването на паметната дата. На отбелязването присъстваха Анна Тертична – заместник-посланик на Украйна, Пламен Панов – заместник-кмет на Пловдив и множество украински граждани.

Отслужени бяха молебен и панахида в църквата „Св. Димитър“. Присъстващите официални лица изказаха кратки слова и заедно с всички присъстващи се помолиха за завръщането на мира в Европа.

След молебена всички се отправиха към двора на храм „Св. Богородица“ на своеобразен мълчалив митинг-поклонение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини