Пловдив е пред грипна епидемия, достигната е границата на заболеваемостта

Пловдивска област е пред грипна епидемия, тъй като случаите на заболелите са се увеличили драстично, а градът е достигнал границата на заболеваемостта. Това съобщи областният управител на област Пловдив Ангел Стоев пред журналисти след разговор с директора на РЗИ – Пловдив Сийка Димчева. „Днес ще заседава щаба на РЗИ и се очаква на базата на техния анализ да предложат във вторник или сряда конкретни превантивни мерки“, обясни Ангел Стоев. По думите му вероятно ще бъдат въведени ограничения за посещенията в здравните заведения и евентуално обявяване на грипна ваканция за учениците.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдивска област е пред грипна епидемия
dav

Пловдивска област е пред грипна епидемия, тъй като случаите на заболелите са се увеличили драстично, а градът е достигнал границата на заболеваемостта. Това съобщи областният управител на област Пловдив Ангел Стоев пред журналисти след разговор с директора на РЗИ – Пловдив Сийка Димчева.

„Днес ще заседава щаба на РЗИ и се очаква на базата на техния анализ да предложат във вторник или сряда конкретни превантивни мерки“, обясни Ангел Стоев. По думите му вероятно ще бъдат въведени ограничения за посещенията в здравните заведения и евентуално обявяване на грипна ваканция за учениците.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини