Пиян шофьор бе задържан след неуспешен опит да избегне полицейска проверка

Пиян шофьор бе задържан след неуспешен опит да избегне полицейска проверка. Около 19 ч. вчера, по време на работа по безопасност на движението на главен път Пловдив – Карлово, хисарски полицаи подали сигнал със стоп палка на лек автомобил „Мерцедес“, който преминавал край разклон за село Михилци. Вместо да се подчини на полицейското разпореждане обаче, водачът продължил напред, ускорявайки скоростта. Веднага е последван от униформените и в град Баня бил спрян принудително. Установена е неговата самоличност – 54-годишен пловдивчанин, а дрегерът отчел наличие на близо 2 промила алкохол в кръвта му. Мъжът е отведен в РУ-Хисаря, образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пътна полиция, нарушения, шофьори, водачи

Пиян шофьор бе задържан след неуспешен опит да избегне полицейска проверка. Около 19 ч. вчера, по време на работа по безопасност на движението на главен път Пловдив – Карлово, хисарски полицаи подали сигнал със стоп палка на лек автомобил „Мерцедес“, който преминавал край разклон за село Михилци.

Вместо да се подчини на полицейското разпореждане обаче, водачът продължил напред, ускорявайки скоростта. Веднага е последван от униформените и в град Баня бил спрян принудително.

Установена е неговата самоличност – 54-годишен пловдивчанин, а дрегерът отчел наличие на близо 2 промила алкохол в кръвта му. Мъжът е отведен в РУ-Хисаря, образувано е бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини