Питбул нахапа 7-годишно дете на алея на Бунарджика

Ужасна случка се е разиграла вчера на хълма Бунарджика в Пловдив. На централната алея, срещу паметника на Васила Левски, баща е завел 7-годишния си син на чешмичката, за да пие вода. По същото време покрай него е минала жена, която е водила питбул без намордник. Питбулът е нападнал и нахапал детето. Малкият Йордан веднага е откаран в спешното отделение на пловдивска болница, където раните му са обработени. Бащата търси информация за собственичката на агресивното куче и моли всички пловдивчани, които могат да дадат информация, да се свържат с него на телефон 0895 244 668 или във Второ районно управление на МВР в града.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Куче, питбул

Ужасна случка се е разиграла вчера на хълма Бунарджика в Пловдив. На централната алея, срещу паметника на Васила Левски, баща е завел 7-годишния си син на чешмичката, за да пие вода. По същото време покрай него е минала жена, която е водила питбул без намордник. Питбулът е нападнал и нахапал детето.

Малкият Йордан веднага е откаран в спешното отделение на пловдивска болница, където раните му са обработени. Бащата търси информация за собственичката на агресивното куче и моли всички пловдивчани, които могат да дадат информация, да се свържат с него на телефон 0895 244 668 или във Второ районно управление на МВР в града.

Куче, питбул

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини