Петима са задържани при полицейски проверки за притежание на наркотици

Петима са задържани при полицейски проверки за противодействието на престъпления, свързани с наркотични вещества, предприети от началото на седмицата. В ареста на Първо РУ са отведени две жени на 27 и 30 години. При обиск от първата са иззети около 0,500 грама марихуана, а близо 104 грама от същото високорисково вещество, таблетка екстази, три ръчни мелнички и електронна везна са конфискувани и при процесуално-следствени действия от адреса на другата задържана. В Пето РУ попаднал 20-годишен, който бил засечен да носи в себе си почти 0,700 грама синтетичен канабиноид, а други двама – на 22г. и 18 г., били отведени в Трето РУ заради притежание на цигара със съдържание на марихуана. Срещу задържаните са образувани бързи производства и работата по документирането им продължава под наблюдение на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана, наркотици

Петима са задържани при полицейски проверки за противодействието на престъпления, свързани с наркотични вещества, предприети от началото на седмицата.

В ареста на Първо РУ са отведени две жени на 27 и 30 години. При обиск от първата са иззети около 0,500 грама марихуана, а близо 104 грама от същото високорисково вещество, таблетка екстази, три ръчни мелнички и електронна везна са конфискувани и при процесуално-следствени действия от адреса на другата задържана.

В Пето РУ попаднал 20-годишен, който бил засечен да носи в себе си почти 0,700 грама синтетичен канабиноид, а други двама – на 22г. и 18 г., били отведени в Трето РУ заради притежание на цигара със съдържание на марихуана.

Срещу задържаните са образувани бързи производства и работата по документирането им продължава под наблюдение на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини