Откриват официално новата Южна трибуна на стадион Локомотив в мача с ЦСКА

На официална церемония днес бе осветена новата Южна трибуна на стадион „Локомотив“. Събитието се проведе от 11:00 часа, като на него присъстваха Адам Сотков, Бойко Борисов, Костадин Димитров, Христо Бонев, Павел Колев, Илко Пиргов, както и редица деца от школата на „черно-белите“. В началото на церемонията беше отслужен водосвет за новата Южна трибуна, а след това официалните гости разгледаха и новото бижу на стадион „Локомотив“. Трибуната разполага с 2846 места, като 70 процента от тях са покрити с козирка. 1040 места в западната част са отделени със специален плексиглас в сектор за гостуващи привърженици. Официалното откриване ще бъде на днешния сблъсък с ЦСКА – София. Двубоят ще започне в 20:00 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Стадион Локомотив - Южна трибуна

На официална церемония днес бе осветена новата Южна трибуна на стадион „Локомотив“. Събитието се проведе от 11:00 часа, като на него присъстваха Адам Сотков, Бойко Борисов, Костадин Димитров, Христо Бонев, Павел Колев, Илко Пиргов, както и редица деца от школата на „черно-белите“.

В началото на церемонията беше отслужен водосвет за новата Южна трибуна, а след това официалните гости разгледаха и новото бижу на стадион „Локомотив“.

Трибуната разполага с 2846 места, като 70 процента от тях са покрити с козирка. 1040 места в западната част са отделени със специален плексиглас в сектор за гостуващи привърженици.

Официалното откриване ще бъде на днешния сблъсък с ЦСКА – София. Двубоят ще започне в 20:00 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив