Ограничават движението под Античния театър заради заснемане на оперен спектакъл

Движението на пътни превозни средства в подножието на Античния театър ще бъде спряно от 11:00 часа на 8 юли (събота) до 02:00 часа на 9 юли  (неделя), предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Ограничението обхваща дясната лента на западното платно на бул. „Цар Борис III Обединител“ в участъка от южната страна на тунела  до кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“. Там ще бъде разположена подвижна телевизионна станция за заснемане на операта „Набуко“,  която ще бъде представена на сцената на Античния театър.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Тунелът под Античния театър в Пловдив

Движението на пътни превозни средства в подножието на Античния театър ще бъде спряно от 11:00 часа на 8 юли (събота) до 02:00 часа на 9 юли  (неделя), предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Ограничението обхваща дясната лента на западното платно на бул. „Цар Борис III Обединител“ в участъка от южната страна на тунела  до кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“. Там ще бъде разположена подвижна телевизионна станция за заснемане на операта „Набуко“,  която ще бъде представена на сцената на Античния театър.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини