Обсъдиха линейните графици за изпълнението на пробива „Модър-Царевец“

Линейните графици за изпълнението на пробива „Модър-Царевец“ обсъди заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев, който инспектира строителните дейнности на обекта. Изпълнителите на южния обходен колектор вече положиха първите няколко тръби от едната страна на пробива, а работниците на фирма „Драгиев и ко“, която изгражда връзката между районите „Южен“ и „Западен“, продължават дейността си по завършване на стените, изграждане на асансьорните шахти и обособяването на пешеходни и велоалеи. За да бъдат съгласувани всички дейности във времето и да се избегне забавяне в графиците, в четвъртък от Община Пловдив свикват нова среща, на която ще бъдат уточнени детайлите в работата на отделните фирми.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пробив Модър-Царевец

Линейните графици за изпълнението на пробива „Модър-Царевец“ обсъди заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев, който инспектира строителните дейнности на обекта.

Изпълнителите на южния обходен колектор вече положиха първите няколко тръби от едната страна на пробива, а работниците на фирма „Драгиев и ко“, която изгражда връзката между районите „Южен“ и „Западен“, продължават дейността си по завършване на стените, изграждане на асансьорните шахти и обособяването на пешеходни и велоалеи.

За да бъдат съгласувани всички дейности във времето и да се избегне забавяне в графиците, в четвъртък от Община Пловдив свикват нова среща, на която ще бъдат уточнени детайлите в работата на отделните фирми.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни