Общината представя 4 нови микробуса за транспорт на трудноподвижни лица

С четири чисто нови микробуса ще бъде допълнена службата за транспорт на трудноподвижни лица към Община Пловдив. „Микробусите са с дизелови двигатели, отговарящи на актуалния екологичен стандарт „Евро 6“, и разполагат с автоматични рампи за хората в инвалидни колички. За разлика от досегашните, новите автомобили са оборудвани и с климатик“, увери заместник-кметът по социална политика Георги Титюков. Новите микробуси ще заменят част от остарелия автопарк на службата за транспорт на трудноподвижни лица, който разполага с общо 8 автомобила. Специализираното звено приема над 1200 заявки всеки месец или близо 15 000 годишно. Желаещите да се възползват от услугата могат да се обадят на тел.: 032/ 96 24 78 всеки делничен ден от 08:00 – 17:00 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Нови микробуси за превоз на трудноподвижни лица в Пловдив

С четири чисто нови микробуса ще бъде допълнена службата за транспорт на трудноподвижни лица към Община Пловдив.

„Микробусите са с дизелови двигатели, отговарящи на актуалния екологичен стандарт „Евро 6“, и разполагат с автоматични рампи за хората в инвалидни колички. За разлика от досегашните, новите автомобили са оборудвани и с климатик“, увери заместник-кметът по социална политика Георги Титюков.

Новите микробуси ще заменят част от остарелия автопарк на службата за транспорт на трудноподвижни лица, който разполага с общо 8 автомобила.

Специализираното звено приема над 1200 заявки всеки месец или близо 15 000 годишно. Желаещите да се възползват от услугата могат да се обадят на тел.: 032/ 96 24 78 всеки делничен ден от 08:00 – 17:00 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини