Облагородиха междублоково пространство в район „Северен“

Съвместна акция по облагородяване на междублоковото пространство, заключено между бул.“България“ 150-152, се проведе вчера. Сменени бяха счупените ребра на част от пейките, боядисани всички пейки и беседката. Администрацията на район „Северен“ продължава да се грижи за чистотата и поддържането на по-добър вид на всяко кътче в района. „Благодаря на всички, с които заедно осъществихме тази акция-служители на ОП „Градини и паркове“ и граждани, които се включиха в инициативата. Продължаваме да работим в екип и занапред“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Облагородиха междублоково пространство в район Северен
Снимка: район Северен

Съвместна акция по облагородяване на междублоковото пространство, заключено между бул.“България“ 150-152, се проведе вчера.

Сменени бяха счупените ребра на част от пейките, боядисани всички пейки и беседката. Администрацията на район „Северен“ продължава да се грижи за чистотата и поддържането на по-добър вид на всяко кътче в района.

„Благодаря на всички, с които заедно осъществихме тази акция-служители на ОП „Градини и паркове“ и граждани, които се включиха в инициативата. Продължаваме да работим в екип и занапред“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни