Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров прие властта от Здравко Димитров

Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров прие властта от Здравко Димитров. Досегашният стопанин за кметството на пл. „Стефан Самболов“1 в града на тепетата пожела на наследника си да работи добре с Общинския съвет. “Твоите победи ще бъдат победи и на града!”, допълни Зико и подари на новия кмет икона на Св. Георги Победоносец. “Ако някой съм обидил, да ме извини”, допълни Здравко Димитров и благодари на екипа си. С водосвет от Митрополит Николай и “Многая лета” започна управлението на новия кмет Костадин Димитров. Служителите на Общината и целият екип на Здравко Димитров посрещнаха пред сградата новия градоначалник. Дядо Николай освети кметския кабинет и пожела успех на Костадин Димитров. „Време е за приемственост от единия кмет на другия, за да могат да бъдат завършени всички дела, започнати в града ни“, заяви при пиемането на местната власт Костадин Димитров. Екипа си той ще представи другата седмица. Служителите поздравиха градоначалниците – бившия и новоизбрания, с ръкопляскания. Сред присъстващите беше и по-предишният кмет на Пловдив Иван Тотев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров прие властта от Здравко Димитров

Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров прие властта от Здравко Димитров. Досегашният стопанин за кметството на пл. „Стефан Самболов“1 в града на тепетата пожела на наследника си да работи добре с Общинския съвет. “Твоите победи ще бъдат победи и на града!”, допълни Зико и подари на новия кмет икона на Св. Георги Победоносец. “Ако някой съм обидил, да ме извини”, допълни Здравко Димитров и благодари на екипа си.

С водосвет от Митрополит Николай и “Многая лета” започна управлението на новия кмет Костадин Димитров. Служителите на Общината и целият екип на Здравко Димитров посрещнаха пред сградата новия градоначалник.

Дядо Николай освети кметския кабинет и пожела успех на Костадин Димитров.

„Време е за приемственост от единия кмет на другия, за да могат да бъдат завършени всички дела, започнати в града ни“, заяви при пиемането на местната власт Костадин Димитров. Екипа си той ще представи другата седмица.

Служителите поздравиха градоначалниците – бившия и новоизбрания, с ръкопляскания. Сред присъстващите беше и по-предишният кмет на Пловдив Иван Тотев.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни