Нови табели ориентират пътниците за летище „Пловдив“

Нови табели са монтирани в района на автогара „Юг“ в града на тепетата, които ориентират пътниците за спирката, от която тръгва директният шатъл бус до летище „Пловдив“. Часовете на тръгване на шатъл буса от града са съобразени с полетното разписание на летището, като тръгването от спирката срещу централния вход на Автогара „Юг“ за всеки полет е 30 минути преди започване на регистрация на пътниците за конкретния полет на летището или 2 часа и 30 минути преди обявения час на излитане. Заминаването от летище „Пловдив“ е 30 минути след кацане на конкретния полет. В момента Фондът за развитие на летище Пловдив активно работи за откриването на нови линии от и до Пловдив. „Очакваме отговор скоро за връзката с Бурса, като очакваме да се лети от Пловдив до Анталия и също така да имаме връзка Истанбул-Пловдив, като самолетите ще кацат на летище Сабиха Гьокчен Истанбул”, заяви председателят на Съвета на директорите на летище „Пловдив“ Дойчин Ангелов. Засега от аеропорта има редовни полети до двете лондонски летища Лутън и Станстед, немските в Дортмунд и Меминген, изпълняват се и полети до Дъблин.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Нови табели ориентират пътниците за летище Пловдив

Нови табели са монтирани в района на автогара „Юг“ в града на тепетата, които ориентират пътниците за спирката, от която тръгва директният шатъл бус до летище „Пловдив“.

Часовете на тръгване на шатъл буса от града са съобразени с полетното разписание на летището, като тръгването от спирката срещу централния вход на Автогара „Юг“ за всеки полет е 30 минути преди започване на регистрация на пътниците за конкретния полет на летището или 2 часа и 30 минути преди обявения час на излитане. Заминаването от летище „Пловдив“ е 30 минути след кацане на конкретния полет.

В момента Фондът за развитие на летище Пловдив активно работи за откриването на нови линии от и до Пловдив.

„Очакваме отговор скоро за връзката с Бурса, като очакваме да се лети от Пловдив до Анталия и също така да имаме връзка Истанбул-Пловдив, като самолетите ще кацат на летище Сабиха Гьокчен Истанбул”, заяви председателят на Съвета на директорите на летище „Пловдив“ Дойчин Ангелов.

Засега от аеропорта има редовни полети до двете лондонски летища Лутън и Станстед, немските в Дортмунд и Меминген, изпълняват се и полети до Дъблин.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини