Избори 2024

Водещи новини

Нови 44 полицейски служители се очаква да попълнят редиците на пловдивската ОД на МВР

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
ОДМВР Пловдив

Със заповед на министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Пловдив на 44 вакантни изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка. След успешно преминаване през етапите на процедурата на работа в дирекцията ще бъдат назначени 30 полицаи, 6 младши полицейски инспектори и 8 младши автоконтрольори.

С прием на заявления започва първият етап от конкурса и неговата продължителност е 20 дни – от 7 март до 27 март включително. През този период желаещите могат да се явят в сектор „Човешки ресурси” в сградата на дирекцията на ул. „Княз Богориди” 7 в Пловдив, като представят лична карта. От служителите ще получат подробна информация и насоки за попълване на съответните формуляри и останалите необходими документи.

Към кандидатите има изисквания да са с българско гражданство, неосъждани, със средно образование, не по-възрастни от 41 години и здравословното им състояние да е подходящо за работа в МВР.

Успешно представилите се на изпитите за физическа подготовка и психотеста стигат до заключително интервю с директора и бъдещите си началници. Очакванията на ръководството на ОДМВР – Пловдив са на финала на конкурсната процедура да достигнат силно мотивирани хора, за които полицейската професия е не само работа, но и призвание.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив