Нова работна среща за изграждане на градската железница на Пловдив

Поредна работна среща за изграждане на градската железница на Пловдив ще се проведе в Областна управа. Мащабният проект се реализира на два етапа. Единият е изграждането на вътрешния ринг в и около Пловдив, а вторият – външният ринг, предвижда включването и на индустриалните зони край града. Проектът се изпълнява от Национална компания „Железопътна инфраструктура“. В срещата ще вземат участие представители на общините Пловдив, Асеновград, „Марица“, „Родопи“ и Куклен, ръководителят на проекта от страна на НКЖИ инж. Иван Бакалски, както и представители на Сдружение „Бизнесът за Пловдив“ и на „Тракия икономическа зона“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градската железница в Пловдив

Поредна работна среща за изграждане на градската железница на Пловдив ще се проведе в Областна управа.

Мащабният проект се реализира на два етапа. Единият е изграждането на вътрешния ринг в и около Пловдив, а вторият – външният ринг, предвижда включването и на индустриалните зони край града. Проектът се изпълнява от Национална компания „Железопътна инфраструктура“.

В срещата ще вземат участие представители на общините Пловдив, Асеновград, „Марица“, „Родопи“ и Куклен, ръководителят на проекта от страна на НКЖИ инж. Иван Бакалски, както и представители на Сдружение „Бизнесът за Пловдив“ и на „Тракия икономическа зона“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини