Нощно каране в Пловдив в памет на загиналите в пътни инциденти мотоциклетисти

Временна организация на движението се въвежда тази вечер в Пловдив заради нощно каране в памет на загиналите в пътнотранспортни произшествия мотоциклетисти. Предвижда се мотошествието да тръгне в 19:30 от зала „Колодрума“, като последната точка е стадион „Пловдив“, където се очаква до 23:00 часа да се съберат всички участници. Ще има и огнено шоу. Организацията и контролът на движението, а така също – охраната и безопасността на събитието, се осъществяват от Областната дирекция на МВР. Очакват се затруднения в движението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Мотоциклетисти - нощно каране
Снимка: община Пловдив

Временна организация на движението се въвежда тази вечер в Пловдив заради нощно каране в памет на загиналите в пътнотранспортни произшествия мотоциклетисти.

Предвижда се мотошествието да тръгне в 19:30 от зала „Колодрума“, като последната точка е стадион „Пловдив“, където се очаква до 23:00 часа да се съберат всички участници. Ще има и огнено шоу.

Организацията и контролът на движението, а така също – охраната и безопасността на събитието, се осъществяват от Областната дирекция на МВР.

Очакват се затруднения в движението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив